ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

×

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /var/www/vitalaikiathinon/html/includes/menu.inc).

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, 
θέλουμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με το έγγραφο που μας στείλανε σήμερα από τον Οργανισμό Λαϊκών Αγορών '' ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ'' με θέμα:

ΘΕΜΑ : « Ανάρτηση Βεβαιώσεων εισφορών ΙΚΑ».
Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 23-5-2018 έγινε η ανάρτηση των βεβαιώσεων ασφαλιστικών εισφορών Ι.Κ.Α. του διαστήματος από 1/1/2017 έως 30/4/2017 στην ιστοσελίδα http://www.patt.gov.gr/laikes/ όπου κάθε μήνα αναρτώνται και οι ειδοποιήσεις πληρωμής των Επαγγελματιών πωλητών.
Οι βεβαιώσεις εισφορών Ι.Κ.Α. θα είναι διαθέσιμες στην παραπάνω Ιστοσελίδα από αύριο 24-5-2018 και παρακαλούμε να ενημερώσετε τα μέλη σας ότι μπορούν να τις ανακτούν, προκειμένου να τις χρησιμοποιούν για την συμπλήρωση της φορολογικής τους δήλωσης.

Η Αναπληρώτρια 
Προϊσταμένη της Διεύθυνσης
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

Ενημερώνουμε τα σωματεία και τις Ομοσπονδίες ότι για τεχνικούς λόγους η ανάρτηση των βεβ. εισφ. ΙΚΑ έτους 2017 , γίνεται με πολύ αργό ρυθμό και θα ολοκληρωθεί σε 1 έως 2 ημέρες .

-Παρακαλούνται όσοι πωλητές δεν βρίσκουν αναρτημένες τις βεβαιώσεις εισφ. έτους 2017 να προσέρχονται στο γρ. 19 -ΚΑΝΙΓΓΟΣ 20 για την παραλαβή ή μέσω των σωματείων τους.

Ευχαριστώ Λουκάς Αρ. 2103893237.